2024-05-19 01:51:48

You cannot truly and fully say ‘Hello’ until you have said goodbye to that which you have lost.

George Kohlrieser

Maak je professionele ambitie helder en vind of creëer zelf de context waar een WIN WIN mogelijk is

Wij geloven dat een start nog voor de aankondiging van ontslag en/of herstructurering een garantie is voor stabiliteit en resulteert in een soepele transitie. Voor het individu biedt een vroege start ruimte en tijd voor diepe reflectie.

  • Definiëren van persoonlijk drijfveren, competenties en doelen
  • Definiëren van iemands persoonlijke traject
  • Definiëren en begeleiden doorheen de periode van onzekerheid
  • Voorbereiden van een carrièretransitie

    • Intern, extern, einde Loopbaan, ...
  • ...

 

“Wat mij het meeste is bijgebleven is de no-nonsense aanpak en de bereidheid om te helpen waar mogelijk. Ook het hebben van een klankbord tijdens mijn sollicitatieprocedures heb ik als belangrijk ervaren. De coaching heeft mij op een andere manier doen denken over mijn mogelijkheden om een nieuwe professionele uitdaging te vinden. Ik heb er een extra portie zelfvertrouwen van gekregen. Ik zou de coaching door TRAJECTUM omschrijven als direct, veelzijdig en op maat van de klant.”

M.S.

“Het enthousiasme en optimisme van de coach werkte aanstekelijk. De coach bracht rust in de periode tussen jobs, die ik tot dan als rusteloos had ervaren. Ik heb geleerd op te komen voor mijn eigen kwaliteiten en capaciteiten. De coaching heeft mij emotioneel en daardoor ook fysiek gesteund.”

Els Verdonck