2024-06-20 08:40:06

Becoming a leader is synonymous with becoming yourself. It is precisely that simple, and it is also that difficult.

Warren G. Bennis, American Scholar and Leadership Author

Ontwikkelen en voeden van een ‘Growth Mindset’, de persoon in het systeem

Elk traject start met het in kaart brengen en analyseren van de huidige situatie, het definiëren van het te bereiken doel, het formuleren van het beoogde succes en vervolgens het uitwerken van het te volgen pad

 • Integreren van een coaching-attitude in je stijl van leiding geven
 • Besef krijgen en bespreekbaar maken van blinde vlekken in je gedrag

  • Development Assessment
  • Ondersteuning bij selectie en promotie – externe blik
 • Faciliteren van teamcoaching processen
 • Ontwikkelen van onderontwikkelde competenties
 • Het vergroten van je impact als leider
 • Het ondersteunen van het Best Fit Process : finale selectie en onboarding
 • ...

"Vol vraagtekens en twijfel begon ik aan TRAJECTWAY. 10 sessies later blijft van deze vraagtekens en twijfel nog bitter weinig over. In plaats daarvan vind ik energie en goesting, heb ik terug mijn doel voor ogen. Dankzij begeleide introspectie, tips & tools, behapbare theorie en de onnavolgbaar complementaire tandem “Hilde & Miet” voelde ik mezelf terug Mens worden - een onbetaalbaar cadeau!"

Heidi De Roover

“Tijdens de coaching heb ik veel gehad aan het geloof dat ik waardevol ben en waarde kan creëren. Ook heeft de coaching mij duidelijk gemaakt waarom ik moeilijk in de klassieke vakjes generalist of specialist pas. De coaching heeft het belang onderstreept om te zoeken naar de job die je echt graag doet. Ik ga vanaf nu bewuster vertrouwen op mezelf. Verder heb ik inzicht gekregen in andere talenten van mezelf die ik nog niet kende. Enthousiasme, kennis en kunnen, zo zou ik de werkwijze van TRAJECTUM omschrijven.”

G.K.

“Hilde bezit een sterke intuïtie op het gebied van bedrijfsprocessen en de dynamiek van interpersoonlijke relaties. Op basis van deze expertise is zij in staat de coaching perfect op de individuele behoeftes in een bepaalde situatie aan te passen. Ik vond het van grote toegevoegde waarde om door een business leader als Hilde gecoacht te worden.”

Fanny

“TRAJECTWAY was voor mij een van de beste trainingen ooit... Life changing. Privé & professioneel. Ik ben ook fan van Simon Sinek nu - maar al evenveel van TRAJECTUM & Hilde Helsen die de training geeft. Ik had een goede brede training leadership en emotionele intelligentie nodig.

Het programma loopt over een kleine 3 maanden. Er zijn 10 sessies. Bijna elke week 1. En het is echt wel een transformerend traject dat je aflegt. Elke week krijg je huiswerk mee. Leuk en een beetje challenging... Verder haal je eruit wat je er zelf insteekt.

Door de training te volgen heb ik nu wel veel meer structuur en een veel concreter plan nog over wat en hoe ik mijn business/mission verder uitwerk.“

Els De Groote

TRAJECTWAY: “Formation percutante pendant laquelle je n’ai jamais regardé ma montre et dont les effets se feront sentir pour toute la vie. A suivre sans modération.“

Gisèle Vanderweerd