2024-06-20 09:38:11

Verandering heeft een ingrijpend effect op organisaties. Verandering heeft echter een nog grotere impact op individuen. TRAJECTUM stelt zich daarom tot doel een connectie te maken met het individu achter de persoon. Niet alleen om klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, maar ook om erin te geloven. Dus wat de oorzaak voor verandering ook is, TRAJECTUM maakt van die verandering een unieke persoonlijke transitie.

Beluister

Lees meer

Verandering heeft een ingrijpend effect op organisaties. Het kan verschillende oorzaken hebben, zowel intern als extern, variërend van nieuwe marktverhoudingen tot belangrijke wijzigingen in missie of visie of zelfs een nieuwe bedrijfsstructuur. Telkens worden arbeidsprocessen en managementprocedures gedwongen om zich snel en efficiënt aan te passen.

Verandering heeft echter een nog grotere impact op individuen. Vaak bevinden zij zich onverwacht aan de start van een transitieperiode. Een periode waarin werkervaring, persoonlijke overtuigingen en menselijke factoren op de proef worden gesteld. Een hele individuele proef.

TRAJECTUM is ervan overtuigd dat het vooral deze persoonlijke, menselijke factoren zijn die de toekomst van elke persoon bepalen. TRAJECTUM stelt zich daarom tot doel om een connectie te maken met het individu achter de persoon, met als doel het unieke potentieel van iemand te ontdekken en daarnaast bewustzijn te creëren over de eigen kwaliteiten. Om zo niet alleen klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, maar ook om erin te geloven. Kortom, TRAJECTUM staat voor personal business development.

Daarom biedt TRAJECTUM geen vaste programma’s of trainingen, in tegendeel. Elke persoon begint aan een individueel op maat gesneden traject afgestemd op ieders individuele en professionele behoeften en gekenmerkt door een menselijke aanpak respectvol voor ieders persoonlijkheid. Dus wat de oorzaak van een verandering ook is, TRAJECTUM maakt er een unieke persoonlijke transitie van.


TRAJECTUM, Humanly Resourceful