2024-06-20 08:29:00
DREAMERS Who DO
Dreamers Who DO

 

Dromen van jezelf en anderen ontsluiten en waarmaken. Verweven met inzichten van Simon Sinek, George Kohlrieser, Maya Angelou, William Ury. Kunstenaar Koen Vanmechelen markeert zijn eigen stappen.

Voor elk van ons bestaat een weg die recht naar onze droom leidt. Die te vinden is de kunst. Hilde Helsen vertaalt haar eigen rijke ervaring naar een bruikbaar vierstappenmodel. Ze baseert zich daarbij op de authentieke kracht in de muziek van Lenny Kravitz en verweeft haar eigen inspiratiebronnen met urgente overtuigingen van hedendaagse denkers. DREAMERS who DO. creëert een veilig klimaat waarin je als lezer geprikkeld wordt tot actie, voor jezelf én voor anderen.

‘Hilde ziet niet alleen je potentieel nog voor je er zelf erg in hebt, ze slaagt er bovendien in je het vertrouwen te geven om in je business-schoenen te stappen en daarbij volledig in lijn te blijven met je eigen diepste drijfveren.’
— Philippe Cognet, Sales Director bij Italpollina

Hilde Helsen is ingenieur materiaalkunde. Ze was een van de eerste vrouwelijke ingenieurs in een topfunctie bij een internationale multinational. In 2012 richtte ze TRAJECTUM op, een bureau voor transitiebegeleiding van individuen en organisaties.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook beschikbaar bij

lannoo amazon Bolcom Perlego