2023-12-03 02:49:58

Frank Van den Eynde

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring als bestuurder, directeur en manager bij zowel start-ups als KMO’s en multinationals en dat in verscheidene sectoren.  Hij bewees meermaals zeer vernieuwend te werk te gaan en te durven afwijken van platgetreden paden. Op een inspirerende manier leidde hij, delegerend en doelgericht, teams naar een hoger niveau en naar uitstekende resultaten.

Na zijn lange carrière in het bedrijfsleven heeft hij zich gespecialiseerd in business consultancy en coaching. Hij houdt er immers van om mensen te faciliteren in het in beweging komen en blijven; te begeleiden naar een zelfgekozen doel.

Hij is Professional Certified Coach bij de International Coaching Frederation en Erkend lid van de Vereniging van Stress & Burn-out Coaches. 

Zijn aanpak als coach is zeer veelzijdig en gepersonaliseerd, aansluitend bij de behoeften van bedrijf en coachee. Hij gaat zeer holistisch te werk en gebruikt de adequate technieken uit zijn uitgebreid opgebouwd arsenaal van coachingstechnieken geleerd tijdens talrijke coachingsopleidingen. 

Zijn motto, naar Steve Jobs: “Stay hungry. Stay foolish. Be passionate.”

Frank Van den Eynde

 

Door onze website te bezoeken, ga je ermee akkoord dat we cookies gebruiken om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.