2023-09-22 01:44:06

Gwendoline Cleven

Gwendoline is een senior strategisch adviseur voor bedrijfsleiders en managers met een brede waaier aan internationale, multiculturele ervaringen. Ze heeft een sterk vermogen om organisatorische problemen te beoordelen, structuren en kernprocessen te hertekenen en leiderschapskwaliteiten in de diepte op te bouwen.

Ze blinkt uit in het ontwerpen en activeren van bedrijfsstrategieën en -modellen die innovatie en duurzame groei stimuleren om zo strategische doelstellingen te kunnen bereiken. Binnen een transformatietraject werkt ze nauw samen met haar klanten en helpt ze hen organisatorische opties te ontwikkelen, talent in te schatten en culturele implicaties te evalueren om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen.

Gwendoline heeft gedurende haar hele carrière met succes meerdere bedrijfstransformaties en initiatieven in verandermanagement en leiderschap (be)geleid in verschillende sectoren en regio's. Een belangrijke succesfactor is haar sterke overtuiging dat elk individu de innerlijke kracht heeft om open te bloeien en zijn/haar volledig potentieel kan ontsluiten, met het juiste niveau van ondersteuning op het juiste moment.

Haar motto is: 'Love is the goal. Life is the journey. '

Gwendoline Cleven

 

Door onze website te bezoeken, ga je ermee akkoord dat we cookies gebruiken om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.