2021-09-23 06:22:35

Leiderschap & Team Spirit

thumb 97A5173 2 1024

 

Leiderschap & Team Spirit

Nederlandstalige interactieve workshop

door Frank Van den Eynde

 

Hilde Helsen in haar boek DREAMERS who DO. deel 4 #letloverule:

“Laat bij het realiseren van een droom liefde heersen. Of je nu bezig bent met de realisatie van je eigen droom dan wel een ander bijstaat bij de realisatie van diens droom, zorg ervoor dat los van wat beweegt, één grondregel te allen tijde wordt gerespecteerd: laat liefde de scepter zwaaien."

Wat hebben de gebroeders Wright en de Dahi Handi gemeen? Eenieder kan een authentieke leider zijn die zorgt voor een unieke teamspirit. Maar hoe bereik je die?

Over die uitdaging gaat dit webinar: hoe als leider via een authentiek leiderschap teamfrustraties vermijden en ongekende resultaten bereiken? Geen voorbereiding nodig, je mag wel je leiderschapsuitdaging meebrengen naar de sessie.

Frank Van den Eynde brengt een unieke combinatie van onderwijs & management, ervaring van start-up tot multinationals, verrijkt met diverse coachingsopleidingen. Frank houdt van uitdagingen, hij is een echte grensverlegger: van de Mont Ventoux, over de top van de Kilimanjaro naar de marathons van Rotterdam, Parijs, Berlijn en New-York. Ook in zijn werkleven zocht hij steeds de uitdaging en de variatie op. Over het helpen van het Rode Kruis naar het begeleiden van KMO's en het mee uitbouwen van beloftevolle start-ups. Om tenslotte te landen als coach, waar hij zich specialiseert in het begeleiden van CEO’s en senior managers bij hun business en stress challenges. Met zijn ruime bagage en ervaringen helpt hij jou graag verder een volgende stap te zetten in je carrière.

Je ontvangt de ZOOM link per mail na registratie.

Deelname

  • Optie 1: 75,00 EUR excl. 21% BTW per persoon
  • Optie 2: 95,00 EUR excl. 21% BTW per persoon + gesigneerd exemplaar van het boek DREAMERS who DO. 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 14-09-2021 11:00
Einddatum 14-09-2021 12:30
Speaker Frank Van den Eynde
Number Hours 1,5
Locatie Online Event

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Door onze website te bezoeken, ga je ermee akkoord dat we cookies gebruiken om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.