2022-10-01 10:58:40

Samen Jezelf Zijn

thumb 97A5173 2 1024

Samen jezelf Zijn – Hoe doe je dat in een professionele omgeving?

Nederlandstalige interactieve workshop

met Angelica Krsteski

Hilde Helsen in haar boek DREAMERS who DO., stap 3 #push:

“Je ziet je droom en hebt hem uitgesproken. Dan is het nu tijd om hem te realiseren. Houd vol, ook als het moeilijk gaat. Zet door, duw je droom de wereld in.”

Hoe past jouw droom, jouw unieke zelf dan in deze prestatiegerichte online maatschappij?

Het is een én én verhaal: jezelf mogen zijn, de mensen om je heen in hun eigenwaarde laten én toch SAMEN bergen kunnen verzetten om creatieve oplossingen naar de wereld te brengen. Het mag!

Maak kennis met de wereld van het offline zijn: ruimte creëren, inzicht opdoen, en connectie maken, ook in een professionele omgeving. Als ervaringsdeskundige die zelf de hoogtes en de laagtes heeft doorgemaakt binnen de bedrijfswereld, wil ik graag mijn reis met jullie delen. Dat ruimte toelaten bij jezelf en elkaar leidt tot meer geluk, ontplooiing en samenhorigheid.

Een tool die ik graag gebruik om tot deze mindset te komen is onze ademhaling, je hebt hem tenslotte altijd bij. Schrijf je je in voor deze workshop, kom dan achter je bureau vandaan en settle je ergens op een rustig plekje en maak het je comfortabel. Bij mooi weer, kan je gerust buiten meevolgen. Na inschrijving, bezorgen we je nog enkele suggesties wat je kan voorzien en gebruiken tijdens de workshop.

Angelica Krsteski is transformatiecoach en consultant en vond na vele jaren als ingenieur en strategic marketing expert in de technologische industrie, haar passie: maatschappelijk gedreven leiders ondersteunen hun visie tot leven te laten komen. Ze doet dit vanuit de kernwaarden vrijheid geven, verantwoordelijkheid opnemen en vertrouwen creëren. Aansluitend op haar missie, is ze ademyoga beoefenaar en docent, steeds op zoek naar ruimte in zichzelf.

Deelname

  • Optie 1: 75,00 EUR excl. 21% BTW per persoon
  • Optie 2: 95,00 EUR excl. 21% BTW per persoon + gesigneerd exemplaar van het boek DREAMERS who DO. 

Propriétés de l'événement

Date de l'événement 27-09-2021 11:00
Date de fin 27-09-2021 12:30
Speaker Angelica Krsteski
Number Hours 1,5
Lieu Online Event

Les inscriptions pour cet événement sont closes.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies